A kedvenc 10 sorozatom 2016-ból

A titkos tervem az volt, hogy idén Top5 bejegyzésket készítek, a sorozatokkal is így terveztem. Aztán elkezdtem megnyitogatni az idei sorozatkritikáimat és a rengeteg böngésző fülből bezárogattam a gyengébbeket. Ahogy végeztem pont 10 maradt, ezt égi jelnek vettem.
Így se lesz könnyű rangsorolni. A kedvenc 10 sorozatom 2016-ból részletei…

TOP10 zenekar – 2014

Belátom, hogy a cím nagyon félrevezető, mert nem a közízlés szerinti tíz legjobb zenekart fogom felsorolni, hanem az én automatikus válogatásomat. Ezt kicsit megmagyaráznám:

Az IFTTT segítségével folyamatosan listázom egy online táblázatba, hogy milyen számokat hallgatok. Ne kérdezzétek miért csinálom, de van egy csomó táblázatos statisztikám az életemről ilyen formában. Telefonhívások, sms, chat, email, geopozíció, mittomén. Egész eddig csak gyűltek az adatok, most van az első alkalom, hogy használom is valamire őket.

Szóval az alábbi listából készítettem egy gyors diagramot, amin az 50 meghallgatásnál kevesebbet szereplő előadókat az egyéb kategóriában összevontam. A statisztika azonban nem pontos, mert a listázást ebben az évben állítottam be, és már nem emlékszem mikor, így sok hónap adata hiányzik. Mindegy, nagy általánosságban jó lesz ez, jövőre pontosabb lista érkezik.

Csatlakozz a Facebookon!

TOP10 zenekar – 2014 részletei…