6+1 kép: vasútmodell kiállítás a Gellértben

Bár rajtam kívül a cégnél senkinek nem jutott eszébe, de éppen hat éve dolgozom a Nagyszőlős utca 9.-ben. Hat év nem semmi idő. Mindig szerettem itt dolgozni, de igazán kiteljesedni azóta tudtam, mióta a légtechnikáról átálltunk a vasútmodellezésre. Ez a téma nekem jobban fekszik, a közösségépítés, a valódi internetes és tartalommarketing tudásomat végre kamatoztathatom. Bár mostanában néha úgy érzem túl sok mindent csinálunk egyszerre, és a kihívások többször fölém kerekedtek, de vidáman megyek dolgozni és jól érzem magam (többnyire) munka közben, azt hiszem ez sokkal több, mint amit a legtöbb dolgozó elmondhat.

A Gellértben megint vasútmodell kiállítást rendez a 424-es klub, aminek oszlopos tagja Balázs kollégám is. Az elmúlt évben, köszönhetően a céges blognak és kapcsolatoknak, amúgy is el tudtam jutni a hasonló rendezvényekre fotózni (Temofeszt élménybeszámoló erre), de ma Balázsnak én szállítottam le a szórólapokat is. Eredetileg azt terveztem, hogy hazafelé gyorsan beugrok és rohanok haza a családhoz, aztán Zsófi szólt, hogy épp hazafelé tartanak autóval, felvegyenek-e. Így aztán autóval érkeztem a Gellérthez és még Cilit is magammal vittem, hadd nézegesse a vonatokat, nagyon megszerette őket.

Csatlakozz a Facebookon!

Balázs az ajtóban várt minket és kedvesen körbe kalauzolt a termen. A külső szemlélő boldogságával élveztem a kiállítások előtti várakozó, enyhén felspannolt hangulatot, amit nem rontott el most az sem, hogy kiállítóként izgulnom kell a feladatok miatt. Cili boldogan nézte a próbaköröket futó mozdonyokat, kezében lóbálva a kövér mandarint, amit a bölcsis Mikulástól kapott.

Kellemes fél órát töltöttünk el a két teremben bolyongva. Én a már nem-is-annyira-amatőr szemével figyeltem a készülődést, magamat is meglepve azzal, hogy ipari kémkedéshez hasonlatosan raktározom el a munkámhoz a látványt. Ahogy elnéztem teljesen gyerekbarát kiállítással készült idén a klub, amin minden korosztály remekül szórakozhat majd. Cilit látva minden kisgyerekest biztatnék, hogy vigye ki a rossz időben a Gellértbe a kölyköket. További infó itt!

 

+1 Balázs kollégám Cilivel beszélget a Gellért szállóban
+1 Balázs kollégám Cilivel beszélget a Gellért szállóban

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.