Netre szomjazol? 330ml = 50mb, éjfélig :)

Van mit javítani, de nem panaszkodom: netreszomjazol promóciós játék

Második nekifutás: oké, én vagyok a  hülye

Azon töprengtem, hogy ez lassan már nem is éri meg a belefeccölt energiát, 50mb adat én meg kezdek itt ideges lenni. Lenyomtam a telefont. Gondoltam megírom a véleményem jó erősen megnyomva a ceruzát, már a virtuálisat, itt a blogon. Dehát én olyan hülye vagyok, hogy ehhez akartam valami hashtaget találni, szóval elkezdtem görgetni a weboldalt, hogy most mi van. Bár közösségi oldalra utaló jelet nem találtam, csak egy szimpla Facebook share ikon van az oldal alján, de a nagy görgetésben elém került egy kép, ami szépen megmutatta, hogy barom vagyok és rohadtul nem a jó kódot akarom elfogadtatni.

Megsemmisültem. Hát tényleg ilyen irtózatos hülye lennék?

Aztán kezembe fogtam a dobozt és felhajtottam a pecket, aminek az alján tényleg ott virított a 10 karakteres gravírozott kódsor. És mellette, sokkal jobban láthatóan egy másik, most utólag megszámolva 9 karakteres kód. Az én hibám, de még ennél nagyobb betűknél is jó eséllyel nem veszem észre a különbséget a 9 és a 10 közt.

A képen jól látszik a két különböző kód, ne a fekete, nyomtatott verzióval próbálkozz, ha esetleg, de lehet, hogy ez már csak az ilyen őstulkoknak nem egyértelmű, mint én vagyok.
A képen jól látszik a két különböző kód, ne a fekete, nyomtatott verzióval próbálkozz, ha esetleg, de lehet, hogy ez már csak az ilyen őstulkoknak nem egyértelmű, mint én vagyok.

(Egyébként a beviteli mező nem rinyált, hogy eggyel kevesebb karaktert próbálok beírni a weboldalon, pedig az nem lenne nagy cucc. A weboldal programozójának ajánlom szíves figyelmébe az input field regexp pattern használatát, nem nagy ügy, átolvassa és 2 perc alatt kiegészíti az oldalt vele. Nem számítok fel jutalékot, na.)

Hát így.
Beütöttem a kódot a beviteli mezőbe, rányomtam a gombra és hirtelen nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. Az alábbi képernyő fogadott:

nyertem-netreszomjazol.hu

Ja, nem elég, hogy kaptam plusz adatforgalmat, még a napi 10 nyeremény egyikét is elvittem: van egy új fülhallgatóm. Király!

Persze elégedett vagyok: hiszen nyertem, de azért fura élmény volt. A kód az én saram, ezt elismerem, öregszem, hülyülök, mea maxima culpa. De az ügyfélszolgálatról azért megvan a véleményem és szerintem borzasztó nehézkes volt az egész folyamat. Közben megérkezett a Vodafonetól is a visszaigazolás, ma éjfélig tudom felhasználni az extra adatkeretet. Hát ennyi idő alatt már nem fogom, de nem baj, a szándék a lényeg.

Nem szoktam nyereményjátékokat játszani meg ilyen kódokat beküldözgetni és a mai alkalom se kötelezett el a dolog mellett, de be kell látnom, hogy jópofa volt. Ja, és persze nyertem egy fülhallgatót, ami király, csak kár, hogy közben olyan vénségesen vén rinocérosznak érzem magam. Öregszem, a fenébe is.

(A fenébe szó fölé navigálva az egeret az eredeti szöveget olvashatod…).

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.

4 thoughts on “Van mit javítani, de nem panaszkodom: netreszomjazol promóciós játék”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.