A legjobb 5 android app – 2015

3. BKK Futár (telefon)

A BKK Futár remekül kiváltotta nála a Google Maps mindennapi útvonaltervező funkcióját. Bár az összetettebb útvonalakra, a helykeresésére még mindig a Térkép a király és azt is használom, de a városon belüli közlekedésemet a Futár rohadtul megkönnyíti. Tudom hol tart a buszom, mikor érek oda, késik-e, satöbbi. A beépített útvonaltervezője pedig nagyon megbízhatónak bizonyult.

2. Facebook Messenger (telefon, tablet)

Amennyire vacaknak (és egyre unalmasabbnak) érzem a Facebookot, annyira megszerettem a Messengert. Személyes véleményem szerint a Google féle Hangouts gyorsaságban és funkciókban is sok körrel veri a Messengert, de ugyanaz a hibája van, mint a Google Plusnak is: nincs elég felhasználó mögötte (legalábbis az én baráti körömben). Ha Bandi barátommal akarok tárgyalni, vagy Andival Európa Kiadó koncertet tervezni, vagy gyorsan elérni az ismerősöket, akkor itt a legkönnyebb.

A legjobb, és ebben verhetetlen funkciója a válaszként/láttamozásként használható like gomb.

1. Moves (telefon)

A Movesról már írtam a Creative Slaven is, azóta is a telefonomon van, azt kell mondanom, hogy az egyik alapvető része a mindennapjaimnak. Idén azért emelném ki, és tenném a leghasznosabbként az első helyre, mert rengeteget segített a fogyókúrámban. Tudtam, hogy mozgás nélkül az egész Dukan-önsanyargatás halottnak a csók lenne, a Moves pedig nap, mint nap inspirál, hogy mozogjak még.

 

 

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.

One thought on “A legjobb 5 android app – 2015”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.