Steven Yeun (fotó: imdb.com)

TWD 6×3, ez meglepő volt!

Glenn vagy Daryl, ez a két név hangzott el a fent már emlegetett interjúban. Mint kitartó néző azt mondanám, hogy egyiket se! Basszus.

De mi szólt egyik vagy másik mellett?

Daryl olyan, mint az Ürge a Walt Disney féle Micimackóban: benne sincs a könyvben. Ennek ellenére  (vagy pont ezért) az egyik legjobb karakter. Szép csendben kinőtte magát Rick jobbkezévé (lehet,  hogy inkább ballá), mégis független és kicsit távolságtartó. Az ő halála is sokkoló lenne, de kevés plusz sztorit generálna.

Glenn Rhee kicsit hasonlóan indult. Magának való, kezdetben elég kihasznált figura volt, aki szótlanul és kitartóan hasított ki egy szeletet a sorozatból. Most, hogy kiírták jöttem rá, hogy mennyire alap-ember volt. Merész, ügyes és megbízható. A motorossal ellentétben ő jól beilleszkedett, az egyetlen normális szerelmi viszonyt hozták Maggievel. Yeun karaktere emellett végig kiegyensúlyozott maradt. Amíg legalább egyszer mindenki más megkattant már, ő nem: végig észnél maradt, és Hershelhez hasonlóan, az adott keretek között humánus volt.

Szóval jól megírt és jól eljátszott karaktert búcsúzhattunk. Most derült ki, hogy mennyire fog hiányozni.

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.

12 thoughts on “TWD 6×3, ez meglepő volt!”

  1. Visszajelzés: The Walking Dead s06e09

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.