Pár óra múlva TEMOFESZT

Rohanás a finisben?

A lufis ötlet sok metamorfózis után egy szimpla 5% vásárlási kupont kap minden kinti ügyfél szintjére redukálódott. A már bejáratott nyomda pár nap alatt készített is 1000 kupont, bezsákoltuk.

Amíg éppen ezredszer nyűttük át egymás közt, hogy legyen-e dioráma építés a kiállítás szervezői bejelentették, hogy lesz. Ez végül megerősítete azt az ötlete(me)t, hogy idén pénzért fog menni az építés. Fix, de akciós áron 3000 körül. Magamban azt gondoltam, hogy ez egy jó szűrő lesz, kevesen fogják kifizetni és evvel a kollégáim is egyetértettek.

Az időjárás is elég aggasztó, úgy tűnik az idei év elunta, hogy kényeztet minket, megjött az esős ősz. Eddig minden Temofeszt, amin voltam, napsütésben telt, a kinti programok jó része kuka lesz, ha zuhog, márpedig a meteorológia azt jelzi.

Dioráma építés a tavalyi Temofeszten. Fotó: oriandras.hu
Dioráma építés a tavalyi Temofeszten. Fotó: oriandras.hu

De nem csak mi voltunk indiszponáltak a kiállítás irányában. Sok vásárlónk, ismerősünk, kiállító társak mondták, hogy sűrűnek érzik az éves rendezést. És kicsit én is így vagyok vele, olimpia is négy évente van, így izgalmasabb.

Szóval ezek jártak a fejemben éppen, mikor ma este Dávidot altatva üldögéltem a kanapén. Kiváncsian várom, hogy mi lesz holnap, főleg, hogy közben chaten megtudtam mégis lesz ingyenes házépítés és többen is leszünk, meg úgy általában felborult minden tervünk.

Izgalmas.

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.

One thought on “Pár óra múlva TEMOFESZT”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.