TWD 7 évad eddig (inkább unalmas)


Nagyon-nagyon vacakul nyitott a Walking Dead idei évada és az az igazság, hogy azóta se bírt igazán magára találni a sorozat.


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Nagyon-nagyon vacakul nyitott a Walking Dead idei évada és az az igazság, hogy azóta se bírt igazán magára találni a sorozat. Voltak eddig is teljesen illogikus lépések néha,

máig nem tudom elhinni például, hogy Terminus létét csak a börtön után kezdték felfedezni, viszonylag közel voltak egymáshoz

de akkora baromság, mint a legfrissebb, 5. epizódban talán még egy sem volt. Innentől spoileres leszek, szóval óvatosan.

Szépen fel volt vezetve, hogy a sírok teljesen jelöletlenek. Ehhez képest Enid szépen bemegy és lufikat aggat Abraham sírjára, amiről nem is tudhatja ki fekszik benne. (Ugyanazokat a lufikat talán, amikért megalázkodott az előző epizódban?)

Szomorú vagyok a fejlemények miatt, mert eddig inkább nem tetszik a jelenlegi évad. Szívesen nézném a már ezerszer körbetáncolt szereplőgárda helyett az új helyeket. Neganék tanyáját, ezt a Hilltop városkát meg a  többi kommunát. Az évad legjobb része, hogy kitágult a világ és rengeteg új helyszín lett, de ez az epizódonként egy hely unalmas.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) TWD 7 évad eddig (inkább unalmas) című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

TWD 7 évad eddig (inkább unalmas)

Publikálva:
2016. november 22.

Utolsó frissítés:
2018. július 30.2018-07-30

Hashtag:

Kategória: Blogok, Sorozatok

hozzászólás érkezett eddig