Pár gondolat a Black Dog kocsma söréről  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Úgy tűnik, hogy begyepesedtem vagy mi. Ez az egész kézműves forradalom már a kezdetek óta gyanús volt nekem, de akkor lett elevenembe vágó, amikor a söröket is elérte. Vessenek meg érte, de egy korsó hideg Staroprament ezerszer jobban élvezek, mint valami ipát. Azt se tudom, mi az az ipa. Utánanézhetnék, de mivel egyik sem ízlett eddig hát nem érdekel.

Ilyenek jártak a fejemben ma este, a korsóm felett. Apával találkoztam, leültünk egy sör mellé a Black Dog Pubba. Sokan dicsérték már nekem a ház sörét, hát abból kértem egy korsóval. Az első probléma az volt vele, hogy a langyosnál csak árnyalatnyit volt hidegebb. Én a sört hidegen szeretem, ez a pisiszerű hőfok már eleve nem kedvezett a megítélésnek. Aztán meg édeskés volt. Kevés dolgot utálok jobban, mint az édes söröket. A sör, nekem, legyen keserű, azért iszom. Ha édesre vágyok iszok kakaót.

Na. Csak úgy mondom. Mindegy. Igya aki szereti.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 2 ember értékelte a(z) Pár gondolat a Black Dog kocsma söréről című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Pár gondolat a Black Dog kocsma söréről

Publikálva:
2017. március 1.

Utolsó frissítés:
2017. március 1.2017-03-01

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig