Paff vagyok  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Vannak pillanatok a melóban, amikor őszintén paff vagyok. Itt van a mai eset például, adott egy teljesen egyszerű Storefront sablonnal készült webáruház, egy teljesen alap WordPress és Woocommerce fut alatta, semmi megfejtés nincs benne. Semmi.

És akkor a frissítés után eltűnt a termékmegjelenítő felület. Se kép, se hang.

Elkezdtem nézni alulról, felülről, kívülről és belülről, de sehol nem mutatkozott semmi hiba. A php log se jelzett, semmi. Az összes analitikai és elemző eszköz szerint minden a legnagyobb rendben volt. Csak éppen a termékeket nem láttad.

Piszkálgattam innen is és onnan is, semmi eredménye nem volt a dolognak, aztán fogtam magam, kikapcsoltam az egészet, az összes plugint, sablont, és egyenként vissza. Megjavult. A rejtély az, hogy semmi nem változott benne, semmi, de mégis most üzemel, reccenés nélkül.

Rohadjak meg ha értem, hogy mi van.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Paff vagyok című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Paff vagyok

Publikálva:
2018. január 18.

Utolsó frissítés:
2018. január 18.2018-01-18

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig