Nyáry Krisztián: Igazi hősök


Az Igazi hősök egy nagyon színes, életrajzokat bemutató könyv. Nyáry Krisztián rajongóknak extrán ajánlott!


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Nyáry Krisztián: Igazi hősök

Az Igazi hősök még májusban került a kezembe, akkor olvastam ki az új munkahelyemre buszozva ezt a nem túl hosszú, de annál tartalmasabb kötetet.

Nyáry Krisztiánnal, mint oly sokan mások valószínűleg, én a Facebookon találkoztam. Remek stílusban megírt, rövid és informatív életrajzait, szerelmi skicceit az ismerőseim egymásra licitálva osztották meg. Talán éppen ezért nem is követtem be az oldalát, eljutott hozzám minden, amit (ott) írt így is. Szakmai szemmel nézve is kimagasló teljesítmény.

Sajnos nem került még a kezemben a szerelmi történeteket összefoglaló Így szerettek ők, de az Igazi hősök könyv fejezeti ezeknek a Facebook bejegyzéseknek a kerekebb verziói. Legalábbis úgy tűnik. Érdekesek, a stílus azonban nekem néha meg-megdöccen.




Nagyon szép kiadású könyv, átgondolt tervezés van az összes lapon, sokkal inkább tűnik néha magazinnak vagy egy puritánabb weboldalnak, mint klasszikus könyvnek. Érdekes kísérlet és működik is, teljesen.

  Nincs vége! A bejegyzés folytatódik, használd a lapozót a folytatáshoz!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Nyáry Krisztián: Igazi hősök című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Nyáry Krisztián: Igazi hősök

Publikálva:
2016. július 12.

Utolsó frissítés:
2018. július 30.2018-07-30

Hashtag:

Kategória: Blogok, Könyvek

hozzászólás érkezett eddig