Dukan diéta 1. nap  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

És már megint itt tartunk, kezdem elölről a dolgot. Sajnos kiderült, hogy a szervezet metabolizmusa meg az ilyen lózungok csak marhaságok. Ha nem akarod visszaszedni a leadott kilókat, akkor kénytelen vagy meghatározott étrendet követni.

A Dukan diéta meg már egyszer bejött, úgyhogy újrakezdjük Zsófival.

Reggelire sikerült egy pohár tejet innom, mert vagy nekilátok kajálni joghurtot, vagy nem marad időm a sétára. A kaja rovására a mozgás mellett tettem le a voksomat. Ironman vagyok! Ennek eredményeképpen 11:45-kor már nem bírtam tovább és elvonultam enni a konyhába. Sült csirke volt joghurtos öntettel, amibe Zsófi hagymát vágott meg talán még valamit, amit nem tudtam megfejteni.

A mai ebéd. Sült csirke joghurtos mártással.
A mai ebéd.

Isteni finom volt. Viszont most 16:04 van és mindjárt kilyukad a hasam. Elszoktam ettől, na. A Dukan egyébként király lenne, hiszen ehetsz a megadottból amennyit akarsz, csak az a probléma, hogy nincs az a pénz (legalábbis nekem) amivel jól lehetne lakni, ha a választékod:

  • zsírszegény hús
  • zsírszegény tejtermék
  • tojás

A zsírszegény húsnál csak a zsírszegény tejtermék drágább, szóval marad a koplalás.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Dukan diéta 1. nap című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Dukan diéta 1. nap

Publikálva:
2016. június 8.

Utolsó frissítés:
2016. június 8.2016-06-08

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig