2016. június 1. 15:45

Az első sprint után

Az első sprint végre egy kedvemre való blogverseny lett, ahol nyugodtan kiélhetem grafomán hajlamaimat. És még pénzt is nyertem vele, hát nem remek?

A Reblog friss versenye sokkal jobban feküdt nekem, mint a tavalyi Maraton. A Sprint két hetes etapokból áll, ahol egy-egy megadott téma köré kell írni blogbejegyzéseket.

Az első etapnak most lett vége és legnagyobb örömömre sikerült a két pénzdíj egyikét elvinném. A téma is jó volt, az első, erre rengeteg mindent lehet ráhúzni. Eredetileg többet akartam írni, de így is lett pár bejegyzés.

A Maraton egy sokkal nehezebb menet volt és még sikerült a szabályok közé betenni egy olyan kiskaput, amivel gyakorlatilag a nagyoknak sokkal könnyebb dolguk volt, nagyobb esélyük. A Maraton esetében ugyanis lehetett áthozni már működő blogokat a Reblog felületére és azokkal pályázni. Mivel annál a versenynél a megosztások és látogatások számítottak, a kommentekről nem is beszélve így a blog.hu indexes blogketrecéből átcuccolt bloggerek letarolták a díjakat. Nekem rövidtávon el is ment a kedvem az egésztől.

Az első sprint

A Sprint viszont sokkal tisztább versengés, nem a látogatók, a számok, hanem az Origo zsűrije dönt. Így megérte újabb és újabb blogokat írni és nevezni velük, hiszen egyre több esély volt rá, hogy valamelyik megtetszik nekik.

Egyébként meg tetszik a kihívás is. Adott tartalomról írni kifejezetten szórakoztató időtöltés. El is határoztam, hogy folytatom a következő etapban is a versengést, első sorban az írás öröméért, másodsorban talán nyerhetek még egyszer.

Bármi előfordulhat.

Ezúton is szeretném megköszönni a zsűrinek, hogy díjazta a munkámat, nem is tudják, hogy mennyire jókor jött ez az összeg. No meg az elismerés is igen jól esik.
Köszi, tényleg!