2015. november 22. 21:12

9/2 névnap és költözködés

Két nap van mögöttünk a költözködésből és a helyzet eddig nagyon jó.

Tegnap délelött a gyerkőcökkel és rengeteg tisztítószerrel raktuk tele az autót, a lakásnál találkoztunk anyuékkal. Megköszöntötték Cilit a névnapja alkalmából, még Dávid is kapott ajándékot.

Az asztalos is ott volt, akkor épp hat napja csúszott a konyha befejezésével, méregetett ezt-azt, megbeszélt még pár dolgot Zsófival, majd elment, hogy hétfőn jön befejezni a melót. Nem nagyon tetszik az ügy.

Zsófi nekilátott a fürdőszoba takarításnak amíg mi ketten Anyuval ablakot mostunk. Apu a két gyereket kötötte le. Ez így nagyon hatékonynak bizonyult, ebédig a nagyjával végeztünk. Apuval ketten elmentünk a kínaihoz és a henteshez beszereztünk mindenkinek valami fogára való ebédet aztán a gyerekszoba padlóján elköltöttük a műanyag dobozokból az első ebédünket a lakásban.  Vidám volt, mindenki jól lakott, Dávid beleevett mindenki kajájába és a végére még Cilit is rá tudtam beszélni egy kis kínai tésztára a rántott hús után.

Elég volt ennyi az első nekifutásra. Elbúcsúztunk a szüleimtől és a délután további részében bevásároltunk és otthon voltunk, este Zsófi osztálytalálkozóra ment.