2024. március 7. 21:21

Lenukeolta a Google az AI tartalmakat

A ledobott atombombák után édes a káröröm!

Lecsapott a Google az AI-vel készített weboldalakra és szerintem nagyon jól tette. Az első hírek tegnap érkeztek az atombombáról,

bár a múlt héten UP legjobb szövege az volt, hogy az atombomba lényege éppen az, hogy nem dobják le, dehát ez más téma, hagyjuk is

amit Simicskával ellentétben a Google bizony ledobott. Mára aztán eljött a sírás ideje: Tömeges manuális Google büntetések + konkrét példák.

Tömeges manuális Google büntetések + konkrét példák – ITE.hu

A tegnapi napon elkezdődött a tömeges manuális büntetés. Mutatom a konkrét példákat. Teljes weboldalak tűntek el a találati listáról.

Hát most komolyan, ki volt az aki ezt nem látta előre? A Google egy bő évtizede azt mondja következetesen, hogy csinálj jót. Ne rohanj, gondozd a tartalmat és ne próbálj manipulálni. Az AI által generált tartalomnál nehéz manipulatívabbat találni és hát valljuk be a minőségre sem garancia. Mutatom az egyik általam kezelt oldalt, amin van is forgalom, bár nyilván nem nagy, fde semmi manipuláció nincs benne, semmi SEO trükk és minden tartalom ember által írt. Meg se kottyant neki az egész:

Nem kell manipulálni.

Hogy egy nagy embert idézzek:

  • Ennyike!