2016. november 22. 12:41

TWD 7 évad eddig (inkább unalmas)

Nagyon-nagyon vacakul nyitott a Walking Dead idei évada és az az igazság, hogy azóta se bírt igazán magára találni a sorozat.

Nagyon-nagyon vacakul nyitott a Walking Dead idei évada és az az igazság, hogy azóta se bírt igazán magára találni a sorozat. Voltak eddig is teljesen illogikus lépések néha,

máig nem tudom elhinni például, hogy Terminus létét csak a börtön után kezdték felfedezni, viszonylag közel voltak egymáshoz

de akkora baromság, mint a legfrissebb, 5. epizódban talán még egy sem volt. Innentől spoileres leszek, szóval óvatosan.

Szépen fel volt vezetve, hogy a sírok teljesen jelöletlenek. Ehhez képest Enid szépen bemegy és lufikat aggat Abraham sírjára, amiről nem is tudhatja ki fekszik benne. (Ugyanazokat a lufikat talán, amikért megalázkodott az előző epizódban?)

Szomorú vagyok a fejlemények miatt, mert eddig inkább nem tetszik a jelenlegi évad. Szívesen nézném a már ezerszer körbetáncolt szereplőgárda helyett az új helyeket. Neganék tanyáját, ezt a Hilltop városkát meg a  többi kommunát. Az évad legjobb része, hogy kitágult a világ és rengeteg új helyszín lett, de ez az epizódonként egy hely unalmas.