2015. október 8. 21:59

Pár óra múlva TEMOFESZT

A munkám egyik legérdekesebb része a VMC-nél a készülés az októberi Temofesztre. Idén azonban aggódva várom és nem csak az eső miatt.

Az egész felkészülés már januári ötletelésnél meghalt az idén. Már tavaly, a rendezvényen volt egy ötlet, hogy lufiból építjük fel a standot és majd elhordják a látogatók a boltot. Szóval januárban felvetettem, hogy ezzel mi is lesz. A kérdés csendes érdektelenségbe fulladt, én meg mivel úgyis megkaptam előző évben a magamét nem erőltettem. Csendben vártam.

Május tájt írtam egy e-mailt, hogy ideje lenne ötletelni. Nem értettem miért nincs semmi igazi reakció, de aztán júniusban rájöttem, az új üzlet kötötte le az energiákat. Közben beindult a webáruház felújítás is, nekem se hiányzott a dolog. Igaz sokszor tekintettem sötét kétségekkel a jövőbe.

ioráma építés a tavalyi Temofeszten. Fotó: oriandras.hu

Dioráma építés a tavalyi Temofeszten. Fotó: oriandras.hu

Augusztus végén kezdett valami halvány érdeklődés mutatkozni, én például új feladatként megkaptam, hogy keressek lufi nyomtató céget. Kerestem, találtam, túl drága volt. Hetekig pörögtünk a témán, de semmi előrehaladás, végül letettünk róla.

Két dologban értettünk egyet:

  • Ingyen nem adunk semmit idén.
  • Nem lesz dioráma építés.

Én Balázzsal készítettem két H0 modul alapot, amit a Temofeszten és Gödöllőn fogok kiépíteni, ez lett volna a terepépítő show. A másik az én ötletem volt: legyen egy kávézónk. A Temofeszt hatalmas, mindenki fáradt, ha nálunk leülhetnek kicsit, isznak egy kávét az jó vevőcsalogató lesz.