2016. augusztus 17. 17:33

Preacher – 1. évad

A Preacher egy ígéretes újonc az idei sorozatok között. Az első évad kicsit túlzottan előkészítő jellegű lett, de már így is sokkal biztatóbb mint sok versenytársa. Spoileres kritika!

A Preacher valamelyik sorozat-blog ajánlására került fel a letöltendő listámra, de idén nyáron csak másodmagával tudtak megfogni annyira, hogy végignézzük őket. Ahogy telítődik a piac úgy burjánzanak el a Dead of Summer és Vinyl színvonalú szörnyűségek.

A Preacher sem tökéletes, korántsem az, például nagyon hiányolom a cselekményt belőle, de ennek ellenére megütött egy olyan mércét, amitől mégis végignéztük és még a második évadnak is megszavazunk egy esélyt.

Hullámzó sorozat lett, az első fele kifejezetten izgalmasra sikeredett, jól sikerült adagolni nekünk a környezetet, a szereplőket, aztán középtájon kicsit kezdett elveszni, amit az utolsó két epizód rakott helyre.

Képregény alapú sorozat ez is, de ahogy megtudtam a kritikákból ez az évad a képregény előzményeként funkcionál, majd a több pénzt kapó második évad húz bele igazán. Elsőre elég nagyvonalúnak tűnik leforgatni 10 epizódot, amit csak a karakterek bemutatásának szenteltek, dehát vannak még csodák.

[su_box title=”Reklám (x)” box_color=”#E3E3E3″ title_color=”#282828″ radius=”0″] [/su_box]

Innentől spoileres!