2016. augusztus 2. 14:03

Ding! 4. szint a Helyi idegenvezetők programban

Már jó ideje, hogy regisztráltam a Google Térkép Helyi Idegenvezetők programjába. Igazából nem nagy kunszt az egész, időről időre ránézel a Térképre és véleményezed a helyeket ahol jártál. A megszokott 5 csillagos skála mellé rövid szöveges összefoglalót kell írni, ha tudsz feltölthetsz fotókat.

Már jó ideje, hogy regisztráltam a Google Térkép Helyi Idegenvezetők programjába. Igazából nem nagy kunszt az egész, időről időre ránézel a Térképre és véleményezed a helyeket ahol jártál. A megszokott 5 csillagos skála mellé rövid szöveges összefoglalót kell írni, ha tudsz feltölthetsz fotókat. 

Úgy kerültem bele, hogy egy helyet pontosítani szerettem volna, mert a Térképen rossz helyen volt a jelölő. Máig azt gondolom, hogy a Local Guide legfontosabb feladata a helyszínek, címek, kapcsolati adatok pontosítása. Sokkal érdekesebb, mint a véleményezés, hiszen ettől lesz pontos, jó és használható ez a remek alkalmazás.

4. szintű Helyi Idegenvezető lettem!

Mellékesen a Google meghálálja a befektetett energiádat. Részt vehetsz helyi eseményeken, elérheted a Helyi idegenvezetők közösséget, ami egy nagyon jópofa platform, jogosult leszel tesztelni Google termékeket és kapsz egy kis ingyenes Google Drive plusz tárhelyet.

Öt szint lehetséges. Én ma értem el a 4.-et és nagyon örülök neki.