2015. június 8. 21:59

Új megerősítés diéta fronton

A múlt hét nagyon lazítós volt, nyaraltunk a Fővárosban meg vidéken is. Zsófival már előre elterveztük, hogy kirúgunk a hámból diéta terén, hisz volt egy ajándék utalványunk a Pata Negra tapasz bárba. Végül nem ott bűnöztünk igazán, hanem az Őrségben. Dödölle, fagyi, kenyér.

Pedig elsőre még egész jó kompromisszumnak tűnt, hogy a salátabárból hozok köretet, de Vas megyében a salátabárban csak savanyított zöldség van. Érdekes, de ez nekem savanyúság és nem friss sali.

Aztán könnyű volt elcsábulni, de a második nap után elkezdtem visszavenni, mert a gyomrom megint kikészült. Régi rossz élményeket éltem át újra. Gyomorégés, állandó wc-re járás, meg a tompa nyomás kaja után. Valószínűleg nem szedtem fel semmit, mert extrán sokat sétáltunk, kánikulai melegben. Megerőltető volt.

Ma reggel nehezen indultunk útnak Cilivel, így nem volt időm reggelizni, csak bevágtam a hátzsákba egy joghurtot. Az irodában a kávé előtt faltam be és remekül kitartottam ebédig. Saláta, Coke Zero, semmi különös kaja, de nagyon jól esett. Kezdek rendbe jönni, a nagy zabálás újra megbosszúlta magát: elszoktam tőle.

De a hideg sör és a finom nyári gyümölcsök bekerülnek az elkövetkező hónapok menüjébe!