Névjegy

Reveláció volt, amikor közel másfél év írási szünet után, 2002-ben új műfajt találtam magamnak, a blogot. Azóta rövid leállásokkal, de folyamatosan van blogom.

Nagyon sokat köszönhetek a műfajnak. Egyrészt ha nem szippant be az akkortájt új őrület ma nem tudom miből élnék. A blog oldalhajtásaként kezdtem el kezdetben HTML weboldalakat készíteni, majd áttértem a php programozásra. Jó ideig ez a vonal volt, ami pénzt hozott a házhoz, de köszönhetően a Google áldásos tevékenységének, amivel állandóan mozgásban tartja a keresőoptimalizálókat manapság tartalommarketingesként főlek blogolok. Meg fényképezek és videózok.

Szerencsés flótás vagyok, mi?

  • Patito blog
  • Le Patito Journal
  • kiLáTó blog
  • We Are Creative Slaves

Igen, az oriandras.hu immár az ötödik verziója lesz ugyanannak a blognak. Az első két verzióban nagyon személyesre vettem a figurát, ami akkor sikeres metódus volt, de ma már néha meglepődök a saját gátlástalanságomon. A kilátó és az utána következő évek írásai inkább cikk szerűek. A tartalom és a design teljesen összefonódott és kölcsönösen korlátok közé szorították egymást. Most egy olyan blogot szeretnék, ami teljes szabadságot hagy akár két sort, akár több flekket szeretnék írni.

 Ne lopj, ne ölj, ne paráználkodj! Mi vagyok én, robot?

Talán utoljára írom le ezt a mondatot. Több, mint tíz éve a mottó ez a blogomon és pont ezzel szeretnék szakítani. Tizenkét éve mindig azt írtam, hogy leginkább a jövendő gyerekeimnek írok. Most majd igyekszem úgy írni, hogy tényleg érdemes legyen elolvasniuk.

Szóval, Cili, Dávid, meglátjuk sikerül-e.

Vélemény, hozzászólás?