Pokémon Go: gyerekjáték


A Pokémon Go nekem nem volt annyira nagy durranás, míg el nem kezdtem a gyerekeimmel közösen játszani. Kicsit átírtuk a játék célját, de ez egyikünket se zavarja, mert legalább jól szórakozunk.


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Pokémon Go: gyerekjáték

A héten, a nagy őrületre tekintettel, leszedtem a tabletre a Pokémon Go apk fájlt. Egyik nap munka után hazafelé menet az Astoriánál kipróbáltam a játékot, de nem nyűgözött le egyértelműen. Az utcán a virtuális valóságban megjelenő állatkák befogása a harmadik után elég uncsi volt. Viszont a ritka helyek felfedezése kifejezetten tetszett, egyfajta egyszerűsített geocaching. Mindenesetre a Múzeumkert felé haladva kikapcsoltam a játékot, mert állandóan útban voltam a többi járókelőnek.

Péntek este viszont az jutott eszembe, hogy ez a gyerekeknek nagyon tetszene. És tényleg. Cili vidáman kolbászolt a tablettel és mivel nem igazán értette a játék működését minden szekrényt kinyitott, minden ajtó mögé benézett, hogy van-e ott pokémon. Mivel néha volt ezért afféle kincskeresős-bújócskás játékká alakította át a fejében a játékmenetet. Aztán kimentünk a lépcsőházba, a belső kertbe és találtunk madár pokémont a bokorban és patkányt a lépcsők alatt. Tényleg jól szórakoztunk, még én is.

Nagyon várjuk, hogy ötödik szintű legyen a karakterünk, mert elnézünk majd a Móriczra, ahol van egy pokémon gym és ott majd kiképezzük a befogott állatkákat. Nem tudom pontosan, hogy egy felnőtt mit lát ebben a játékban, mert engem inkább idegesített, mikor egyedül mászkáltam vele, de így a gyerekekkel vagy esetleg párban már el tudom képzelni, illetve tapasztaltam is, hogy jó szórakozás.

Szóval megtartjuk. Próbálnám csak meg letörölni, lenne itt nagy palota forradalom!
Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Pokémon Go: gyerekjáték című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Pokémon Go: gyerekjáték

Publikálva:
2016. július 16.

Utolsó frissítés:
2016. július 18.2016-07-18

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig