Netre szomjazol? 330ml = 50mb, éjfélig :)
2015. november 6. 15:38

Van mit javítani, de nem panaszkodom: netreszomjazol promóciós játék

A netreszomjazol.hu promócióban nem csak 50mb extra adatot, de fülhallgatót is nyertem. És kiderült, hogy csapnivaló az ügyfélszolgálatuk. Savazás, öregedés és örülés egy posztban, tessék beljebb kerülni!

A mai ebédidőmet Anyuval töltöttem, egy-két havonta amikor Pesten jár bedobunk valami jó kaját a környéken. Nem hosszú, de kellemesen változatos ebédek ezek, mindketten nagyon szeretjük őket. Az ebédhez egy doboz Coca-Colát ittam, aminek a dobozán nagy örömmel fedeztem fel, hogy Vodafone ügyfélként 50mb ingyen netet kapok a dobozon levő kódért. Nem mondom, hogy égető szükségem van a plusz adatforgalomra, de ha már itt van, akkor kipróbálom – gondoltam – és nem hagytam, hogy a pincérnő elvigye a dobozt, hanem szépen visszavittem az irodába.Első nekifutás: ez nem működik

Miután feldolgoztam a távozásom óta felgyűlt levelezést gondoltam gyorsan megigénylem a plusz adatot, hogy kidobhassam végre a palackot. Elmentem a dobozon feltüntetett cokestream.hu weboldalra, ami egy kis keresgélés után átvezetett egy másikra, a netreszomjazol.hu címre. Töprengtem is rajta, hogy ennél bonyolultabban szinte nem is lehetett volna megoldani és az az ingyen adatforgalom jól is fog jönni, ha még sok ilyen átirányítást kapok. De nem, itt végül célba értem, legalábbis akkor még azt hittem.

Természetesen regisztrálni kell, ezen nem lepődök meg, az ingyen internet sosincs ingyen. Nincs is ezzel semmi bajom. Az már zavaróbb volt, hogy a telefonon elkezdett műveletet át kellett vinnem a tabletre, mert a telefonon a regisztrációs űrlap elemei ide-oda úszkáltak (éljen a reszponzív design) és mivel nem volt rajtuk placeholder (tudod az a szürke szöveg, ami elmagyarázza mit írj a rubrikába) ezért nem engedte beírni a telefonszámot, míg a körzetet meg nem adtam, de a körzet a telefonszám alá volt csúszva így nem tudtam mi van… mindegy, hosszú és értelmetlen volt.

Amikor meg sikerült, akkor a visszaigazoló e-mail nyavajás lassan érkezett meg, jó 20 percet vártam rá. Az is végre megjött és én gyorsan elfordítottam a Colás doboz nyitófülét, hogy megnézzem a kódot. Az egyik karakter kicsit kopottas, szerintem 6-os, de lehet hogy egy 0. Mindegy. Beírtam, jött a popup-ablak: sikertelen kódfeltöltés. Próbálkoztam még kétszer, nem ment. Ahogy a mellékelt képen is látod van ügyfélszolgálat erre az esetre, a telefon és az email közül én az előbbire voksoltam, mert minden olyan lassúnak tűnt, hogy gondoltam az élőszó egyszerűbb (és főleg gyorsabb) lesz.

Sikertelen kódfeltöltés - netreszomjazol.hu

Sikertelen kódfeltöltés – netreszomjazol.hu

Hosszan csengett a telefon, majd egy űzött női hang szólt bele, hogy elnézést kicsit várakoztatni fogom, azzal már jött is a midi-zene, mire kinyögtem, hogy . Közben pont jött egy olyan email, amin volt mit töprengenem, megválaszoltam miközben a fülemig húzott vállammal tartottam a mobiltelefont. Mikor rányomtam a küldésre valahogy hiányérzetem volt és éreztem egyre jobban idegesít valami. Rájöttem, hogy a szörnyű gépzene még mindig a fülembe vinnyog. Megnéztem a telefont és közel 10 perce várakoztattak.

Közel 10 perc várakoztatás után letettem a készüléket.

Közel 10 perc várakoztatás után letettem a készüléket.

(A következő oldalon folytatódik…)