The Americans, 4. évad


A The Americans 4. évada éppolyan remek volt, mint az eddigiek. A sorozat ráfordult a célegyenesre, az ügynökök nagy válaszút elé értek. Spoilerekkel súlyosbított tartalom!


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

The Americans, 4. évad

A The Americans szép csendben az egyik legérdekesebb tévé sorozattá nőtte ki magát. Ha nem is túl akció dús, de sokkal jobban adagolja a feszültséget, mint a legtöbb versenytársa.

Egy negyedik évados sorozatnál nehéz úgy írni, hogy ne legyen rengeteg spoiler, nem tudsz csak nagy általánosságokban értekezni a szereplőkről és színészekről. Szóval most szólok, hogy úgy haladjál tovább a reklámblokk után tuti lesznek spoileres tartalmak.

Reklám (x)

Paige Jennings

A két főhős mellé ebben az évadban elkezdett felnőni egy harmadik is, Paige a lányuk, akit a haramadik évad szenvedései után végül mégis beszerveztek ügynöknek. Én tartottam kicsit ettől a száltól, de nem lett rossz, Holly Taylor ügyesen megbirkózott a feladattal. Talán a jövőben egy kicsit kevesebb zsebóraszemű és enyhén ejtett állú csodálkozó tekintet kéne és akkor közelítene a tökélyhez.

Paige Jennings
Paige Jennings

Itt szeretnék gyorsan átvezetni Pastor Timre és feleségére, akik viszont egyértelműen a legidiótább szálat hozták az évadban. Ez volt a negyedik széria igazi gyengéje: egyszerűen teljesen hiteltelen, ahogy Paige leleplezi a szüleit a két szentfazék előtt és azok nem nyomják fel őket.
Sőt az is elég fura, hogy Elizabeth és Phil nem lőtték agyon helyből a házaspárt. Volt ott némi kavarás azzal, hogy akkor Paige kiakadna, de ennél annyival bonyolultabb ügyeket kisujjból kiráztak ezt meg hagyták a fejükre nőni. Egy folyamatos veszélyforrás.

És még Paigenél kell megemlíteni a Beeman családot is. Egyre szorosabb a viszonyuk, családilag illetve a fiatalok terén érzelmileg is, ami még nehéz szituációkat eredményezhet. Én élvezem Noah Emmerich FBI ügynökét, de az azért biztos, hogy Stan Beeman egy ritka nagy szemétláda.

  Nincs vége! A bejegyzés folytatódik, használd a lapozót a folytatáshoz!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) The Americans, 4. évad című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

The Americans, 4. évad

Publikálva:
2016. augusztus 10.

Utolsó frissítés:
2018. július 30.2018-07-30

Hashtag:

Kategória: Blogok, Sorozatok

hozzászólás érkezett eddig