2017. január 1. 14:24

A nagy megfogadom-lista 2017

Nagyon visszafogott újévi fogadalomlista 2017-re.

Milyen január elseje az amikor az ember nem kezd új életet? A január elseje a hétfők hétfője, a tiszta lapok koronázatlan királynője. Nincs az a félig macskajajos ember, aki egy dolgot legalább nem fogad meg az újévre (a leggyakoribb, hogy többet nem iszik alkoholt). Szóval most én is, újra.

  1. Megfogadom, hogy idén csak olyanokat fogadok meg, amik betarthatóak. (A többinek nincs értelme.) És ezt nagyon komolyan veszem.
  2. Tavaly minden nap írtam naplót, ezt folytatom.
  3. Tavaly nem sikerült lefogyni annyit, amennyit jónak láttam, rájöttem, hogy az hülyeség is volt, idén csak azt szeretném, hogy visszafogyom azt a 3-4 kilót és tartom, amin tavaly voltam. Az nekem jó lesz 40-50 évre még, ami hátra van. (Remélem!)
  4. Több könyv! Befejezem a Shadowrun összest és megnézem a Stephen King Sötét torony eposzát, bepótolom a kihagyott Dragománokat és megnézem az új Szabó T. Annát. Jó, itt megállok, arról volt szó, hogy a realitásoknál maradok.
  5. Kiválasztok két projektet a talonból, amiket összeírtam az elmúlt két évben és azokat megcsinálom.
  6. Nem nyúlok a blogsablonhoz. Nem, erős leszek!

A többi meg majd jön magától. A családommal kapcsolatban nem is merek fogadkozni, mert abba ők is beleszólnak aztán felsülök. 🙂 BUÉK, ne vigyétek túlzásba!