Sorozatok 2014

Az #IlyenVolt2014 befejező darabjában az idei sorozatélményeim között próbálok rendet tenni. Toplista a hajtás után!

Iratkozz fel értesítőre!

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozhatsz az azonnali bejegyzés értesítőre, vagy a heti hírlevélre!

[wysija_form id=”1″]
Sorozatok 2014 részletei…

10 könyv 2014-ből

Folytatom a rendhagyó újévváró óévzáró összefoglalósdit a blogon. Most az idei olvasmányaimat fogom kicsit áttúrni. A nagyja még a Creative Slave blogról jön, jövőre már ez sem így lesz. A hajtás után a legborzasztóbbtól a legjobbig haladunk.

10 könyv 2014-ből részletei…

TOP10 zenekar – 2014

Belátom, hogy a cím nagyon félrevezető, mert nem a közízlés szerinti tíz legjobb zenekart fogom felsorolni, hanem az én automatikus válogatásomat. Ezt kicsit megmagyaráznám:

Az IFTTT segítségével folyamatosan listázom egy online táblázatba, hogy milyen számokat hallgatok. Ne kérdezzétek miért csinálom, de van egy csomó táblázatos statisztikám az életemről ilyen formában. Telefonhívások, sms, chat, email, geopozíció, mittomén. Egész eddig csak gyűltek az adatok, most van az első alkalom, hogy használom is valamire őket.

Szóval az alábbi listából készítettem egy gyors diagramot, amin az 50 meghallgatásnál kevesebbet szereplő előadókat az egyéb kategóriában összevontam. A statisztika azonban nem pontos, mert a listázást ebben az évben állítottam be, és már nem emlékszem mikor, így sok hónap adata hiányzik. Mindegy, nagy általánosságban jó lesz ez, jövőre pontosabb lista érkezik.

Csatlakozz a Facebookon!

TOP10 zenekar – 2014 részletei…

Ilyen volt a politika: 2014

Az év végét a blogon az #IlyenVolt2014 sorozattal búcsúztatom el. Hol toplista szerűen, hol blogbejegyzésken keresztül elevenítem fel az év fontos vagy érdekes eseményeit. Az elmúlt napok eseményei után valószínűleg már nem sok újdonság várható a politikában, szóval akár kezdhetem is ezzel.

Ilyen volt a politika: 2014 részletei…