Bye Telenor, hello Vodafone!

Hello Red!

A Vodafone viszont nagyon meggyőző volt, az első hónap tapasztalatai egyértelműen pozitívak. Kezdődött azzal, hogy alig egy napja voltam előfizető, mikor felhívtak, hogy a Red asszisztens szolgáltatástól keresnek és érdeklődnének, hogy minden oké, tudnak-e segíteni valamiben. Meglepő volt, nem szoktam meg a törődést.

A Red asszisztens szolgáltatással egyébként volt még egy jó tapasztalatom, a hangpostám körül bénáztam és amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot tűzön-vízen keresztülmentek, hogy segítsenek, pedig Zsófi nevén van az előfizetés. Elvileg esélytelen lettem volna az ügyintézésre, de addig dolgozott a srác míg talált egy kiskaput és 10 perc alatt megoldotta a bajomat. Ha ezt összehasonlítom azzal, hogy a Telenornál 7 hónapon keresztül nem tudtam elintézni, hogy az emelt díjas mobilinternet keretet lemondjam, akkor újra csak úgy érzem, hogy jól döntöttünk.

Vannak persze nehézségek is, a Telenornál az autópályamatrica vásárlásra tökéletes mobilapp volt, míg a Vodafone fejlesztése egyszerűen megfagy ha fel akarom vinni a rendszámot. A hétvégén így aztán kénytelenek voltunk benzinkútnál venni autópálya matricát. De ez a kellemetlenség még mindig nem egyenlíti ki a mérleg két oldalát.
Samsung

Bár a készülékeknek nincs köze a szolgáltatóhoz, de valahol a sztorihoz tartozik ez is, zárásként leírom, hogy milyen telefonokat választottunk. Én eredetileg egy vízálló Sonyt szerettem volna, amivel pancsolás közben videózhatom a gyerekeimet, de aztán látva az árakat végül letettem róla. Zsófinak nagyon vacak volt a korábbi telefonja így úgy választottam készüléket, hogy neki egy erősebb, megbízhatóbb modell legyen, nekem meg egy gyengébb. Úgy okoskodtam, hogy a tablet mellé egy kicsi, kevésbé penge darab is jó kiegészítő lesz és az elgondolásom bevált. Megszerettem a Core Prime készüléket, tenyérnyi, gyors és bár egyértelműen nem egy erőmű, de chatelésre és telefonálásra, Instagram fotózásra tökéletes, minden másra meg ott lapul a hátizsákomban egy csúcskategóriás tablet.

Daisho, mondhatni.

Zsófi nevében nem beszélek, ő egy A3 modellt kapott, de úgy látom elégedett, mert állandóan azt gyűri, amint van egy fél perc szabadideje máris kezében a telefon és valamit matat rajta.

Én elég konzervatív vagyok, inkább lojális, egy-egy márkához elég hűséges tudok lenni, ha már rászánom magam a váltásra, akkor nagyon elégedetlen vagyok. A Vodafone kapott két évet tőlem, hogy bizonyítson, eddig nagyon jól veszi az akadályokat. A következő 23 hónap majd eldönti, hogy megérte-e.

(Címlapfotó: theguardian.com)

Szerző:

Őri András

38 éves webfejlesztő vagyok Budapestről. Két nevelendő gyerek büszke apukája és egy gyönyörű feleség szerencsés férje.

2 thoughts on “Bye Telenor, hello Vodafone!”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.