Preacher – 1. évad


A Preacher egy ígéretes újonc az idei sorozatok között. Az első évad kicsit túlzottan előkészítő jellegű lett, de már így is sokkal biztatóbb mint sok versenytársa. Spoileres kritika!


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Preacher – 1. évad

A Preacher valamelyik sorozat-blog ajánlására került fel a letöltendő listámra, de idén nyáron csak másodmagával tudtak megfogni annyira, hogy végignézzük őket. Ahogy telítődik a piac úgy burjánzanak el a Dead of Summer és Vinyl színvonalú szörnyűségek.

A Preacher sem tökéletes, korántsem az, például nagyon hiányolom a cselekményt belőle, de ennek ellenére megütött egy olyan mércét, amitől mégis végignéztük és még a második évadnak is megszavazunk egy esélyt.

Hullámzó sorozat lett, az első fele kifejezetten izgalmasra sikeredett, jól sikerült adagolni nekünk a környezetet, a szereplőket, aztán középtájon kicsit kezdett elveszni, amit az utolsó két epizód rakott helyre.

Képregény alapú sorozat ez is, de ahogy megtudtam a kritikákból ez az évad a képregény előzményeként funkcionál, majd a több pénzt kapó második évad húz bele igazán. Elsőre elég nagyvonalúnak tűnik leforgatni 10 epizódot, amit csak a karakterek bemutatásának szenteltek, dehát vannak még csodák.

Reklám (x)

Innentől spoileres!

  Nincs vége! A bejegyzés folytatódik, használd a lapozót a folytatáshoz!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Preacher – 1. évad című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Preacher – 1. évad

Publikálva:
2016. augusztus 17.

Utolsó frissítés:
2018. július 30.2018-07-30

Hashtag:

Kategória: Blogok, Sorozatok

hozzászólás érkezett eddig