2019-01-14 18:39:03

A hétvégén sikerült letöltenem végül a Facebook adatcsomagomat, jó nagy lett, 2007 óta került fel egy és más. Így aztán vígan rányomtam a Delete Account gombra, ami - milyen meglepő - nem törli még 30 napig a fiókot csak pending státuszba teszi.

A sztorihoz tartozik, hogy azóta extra mennyiségű levelet kapok a Faceboktól, amiben arra figyelmeztet, hogy az ismerőseim ismerősöket ajánlanak nekem. Csodás.