Helykitöltő nulla? A TWD 7. évad első fele


Sokkal kevesebb gond van a TWD 7. évadával, mint elsőre látszik, de való igaz, hogy elcseszték a dolgot. Én is csalódtam benne.


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Helykitöltő nulla? A TWD 7. évad első fele

Nagyon sajnálom a TWD 7. évados mélyrepülését, mert az egyik kedvenc sorozatomban kell csalódnom. Folyamatosan.

Pedig a dolog alapvetően jó lehetne, mert a hatodik évadban nem történt semmi és ezt a hetedikről eddig azért nem lehet elmondani. Végre tényleg tétje van a dolgoknak újra. Szerintem az, hogy ekkora slamasztikába kerültek, hogy a tökös fiúkból rabszolgák lettek egyáltalán nem baj.

A probléma ott van, hogy a forgatókönyv ezzel a remek szituációval nem tudott mit kezdeni és ez főleg a korábban úttörő tematikus részeknek köszönhető. Nagyon hülye döntés volt, hogy az epizódok jelentős része egy-egy szálra koncentrál az évadban. Ezzel lassú, elnyújtott és főleg unalmas lett a nyolcból hat epizód. Ha ugyanezt a sztorit rendesen szétvágják és minden részben kapunk mindenkiből egy kicsit sokkal kevésbé fanyalognának az emberek. Köztük én is.

És van még egy probléma, hogy úgy érzik a játékidő már nem elég nekik. Pedig ebben az évadban igazából nem volt olyan epizód, aminek kellett volna az a pár extra perc, negyed óra. Nem volt. Teljesen feleslegesen húzzák el a dolgokat.

Rengeteg hibát és bosszantó dolgot lehet olvasni a kritikusoktól, hallani a podcastekből, de engem igazából egy dolog zavart komolyan: miért nem lőtte le valaki Negant? Egyszerűen érthetetlen. Rengeteg embernek lett volna módja és lehetősége lelőni, szétcsapni a fejét, bármi. De nem.

A félévad záró epizód egyébként jó volt, egyszerűen hozta azt a színvonalat, amit a régebbi epizódok és látszik, hogy ez épp elég lenne ahhoz, hogy magára találjon a sorozat. Meglátjuk. Nekem Negan egyébként nagyon tetszik, jó karakter, szinte sajnálnám ha szétvernék a fejét.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 2 ember értékelte a(z) Helykitöltő nulla? A TWD 7. évad első fele című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Helykitöltő nulla? A TWD 7. évad első fele

Publikálva:
2016. december 16.

Utolsó frissítés:
2018. július 30.2018-07-30

Hashtag:

Kategória: Blogok, Sorozatok

hozzászólás érkezett eddig