Helló, 2017!  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Az elmúlt hónapokban több célkitűzésem is volt, amiket még ebben az évben szerettem volna megvalósítani. Egész jól haladok velük, az egyik például éppen most lett kész: megkapta a blog a 2017-es ruháját.

Mit? Bizony a jövő évit.

Igen a jövő évit. Hiába határoztam el ugyanis januárban, hogy mihamarabb kap egy normál kinézetet a blogom nem jött össze. A saját gridemen elkészített előző sablon majdnem az volt, amit akartam, de menet közben kiderült, hogy nem képes megmutatni, hogy mennyi minden van a blogon. (Én például már több, mint 1000 bejegyzést tettem ki az elmúlt két év alatt.)

Így aztán hiába nem kedvelem túlzottan váltottam gridet és a Bootstraphez menekültem. Az új sablon ebben készült, de egyébként teljesen saját elképzelés. Azt fogadtam meg, hogy csak javítgatni fogom és 2018-ig nem lesz lecserélve. (Nehéz lesz megállni, de ez is egyfajta újévi fogadalom.)

Igyekeztem könnyűre készíteni, nagyon mobil barátra és van benne pár olyan funkció, amik szerintem hasznosak. Értékelni tudod a cikkeket, és a rendszer jelzi neked, hogyha az utolsó látogatásod óta új tartalom került fel.

A hozzászólásoknál megszűnt a Disqus, ami túl sok adatot használt fel a mobilokon és a kicsit barátságosabb Facebook rendszerre álltam át.

Használjátok, olvassátok, szeressétek. Köszi.

 

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Helló, 2017! című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Helló, 2017!

Publikálva:
2016. november 17.

Utolsó frissítés:
2016. november 17.2016-11-17

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig