Ding! 4. szint a Helyi idegenvezetők programban


Már jó ideje, hogy regisztráltam a Google Térkép Helyi Idegenvezetők programjába. Igazából nem nagy kunszt az egész, időről időre ránézel a Térképre és véleményezed a helyeket ahol jártál. A megszokott 5 csillagos skála mellé rövid szöveges összefoglalót kell írni, ha tudsz feltölthetsz fotókat.


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Már jó ideje, hogy regisztráltam a Google Térkép Helyi Idegenvezetők programjába. Igazából nem nagy kunszt az egész, időről időre ránézel a Térképre és véleményezed a helyeket ahol jártál. A megszokott 5 csillagos skála mellé rövid szöveges összefoglalót kell írni, ha tudsz feltölthetsz fotókat. 

Úgy kerültem bele, hogy egy helyet pontosítani szerettem volna, mert a Térképen rossz helyen volt a jelölő. Máig azt gondolom, hogy a Local Guide legfontosabb feladata a helyszínek, címek, kapcsolati adatok pontosítása. Sokkal érdekesebb, mint a véleményezés, hiszen ettől lesz pontos, jó és használható ez a remek alkalmazás.

4. szintű Helyi Idegenvezető lettem!

Mellékesen a Google meghálálja a befektetett energiádat. Részt vehetsz helyi eseményeken, elérheted a Helyi idegenvezetők közösséget, ami egy nagyon jópofa platform, jogosult leszel tesztelni Google termékeket és kapsz egy kis ingyenes Google Drive plusz tárhelyet.

Öt szint lehetséges. Én ma értem el a 4.-et és nagyon örülök neki.

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 2 ember értékelte a(z) Ding! 4. szint a Helyi idegenvezetők programban című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Ding! 4. szint a Helyi idegenvezetők programban

Publikálva:
2016. augusztus 2.

Utolsó frissítés:
2016. augusztus 2.2016-08-02

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig