Belassult #sprint  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Belassult #sprint

Ma lehet megünnepelni, hogy egy hónapja és egy hete hirdették ki az origónál, hogy megnyertem a sprint blogjáték első etapjának egyik pénzdíját. Borzasztóan örültem neki, egyrészt mert jól esett a dolog másrészt mert nagyon jól jön(ne) a pénznyeremény.

Viszonylag hamar felvették velem e-mailben a kapcsolatot, mindenféle papírokat és igazolásokat kellett szkennelni, nyomtatni és postai levélben elküldeni. Buzgón segítettem, hiszen mindannyian elszenvedői vagyunk a bürokrácia mindennapos terrorjának. Miután kiderült, hogy ezeket a köröket lefutottuk izgatott várakozás következett, hetente egy-egy e-mail váltással tarkítva.

Nem húzom tovább az idegeket, a pénz még mindig nincs a számlámon. Lassacskán nem is nagyon hiszek abban, hogy valaha is a számlámra fog érkezni.

Ez egy piszok nagy csalódás. És itt nem csak a pénzről van szó, hanem arról is, hogy milyen következmények nélkül lehet átverni az embereket. Jó, tudom, még nem lefutott a meccs, de ha esetleg meg is jön egyszer a nyamvadt 50 ezer, akkor is: megérte ez?

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Belassult #sprint című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Belassult #sprint

Publikálva:
2016. július 8.

Utolsó frissítés:
2016. július 8.2016-07-08

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig