Az első sprint után


Az első sprint végre egy kedvemre való blogverseny lett, ahol nyugodtan kiélhetem grafomán hajlamaimat. És még pénzt is nyertem vele, hát nem remek?


  

1037 bejegyzés

Szerkesztés

Az első sprint után

A Reblog friss versenye sokkal jobban feküdt nekem, mint a tavalyi Maraton. A Sprint két hetes etapokból áll, ahol egy-egy megadott téma köré kell írni blogbejegyzéseket.

Az első etapnak most lett vége és legnagyobb örömömre sikerült a két pénzdíj egyikét elvinném. A téma is jó volt, az első, erre rengeteg mindent lehet ráhúzni. Eredetileg többet akartam írni, de így is lett pár bejegyzés.

A Maraton egy sokkal nehezebb menet volt és még sikerült a szabályok közé betenni egy olyan kiskaput, amivel gyakorlatilag a nagyoknak sokkal könnyebb dolguk volt, nagyobb esélyük. A Maraton esetében ugyanis lehetett áthozni már működő blogokat a Reblog felületére és azokkal pályázni. Mivel annál a versenynél a megosztások és látogatások számítottak, a kommentekről nem is beszélve így a blog.hu indexes blogketrecéből átcuccolt bloggerek letarolták a díjakat. Nekem rövidtávon el is ment a kedvem az egésztől.

Az első sprint

A Sprint viszont sokkal tisztább versengés, nem a látogatók, a számok, hanem az Origo zsűrije dönt. Így megérte újabb és újabb blogokat írni és nevezni velük, hiszen egyre több esély volt rá, hogy valamelyik megtetszik nekik.

Egyébként meg tetszik a kihívás is. Adott tartalomról írni kifejezetten szórakoztató időtöltés. El is határoztam, hogy folytatom a következő etapban is a versengést, első sorban az írás öröméért, másodsorban talán nyerhetek még egyszer.

Bármi előfordulhat.

Ezúton is szeretném megköszönni a zsűrinek, hogy díjazta a munkámat, nem is tudják, hogy mennyire jókor jött ez az összeg. No meg az elismerés is igen jól esik.
Köszi, tényleg!

Ennek most vége. Ha máskor is szívesen olvasnál ilyen bejegyzéseket, akkor csatlakozz a blog Facebook oldalához, hogy időben értesülj a friss tartalmakról!

Tetszett? Értékelj Te is!

Eddig 1 ember értékelte a(z) Az első sprint után című bejegyzést. A vélemények átlagértéke: 5. Értékelni az alábbi csillagok kiválasztásval tudsz.

Az első sprint után

Publikálva:
2016. június 1.

Utolsó frissítés:
2016. június 1.2016-06-01

Hashtag:

Kategória: Blogok

hozzászólás érkezett eddig