2020. Szeptember 2., Szerda

Nagy élmény, hogy arculati kézikönyv alapján kell dolgozni, ilyesmi jó 3 éve nem fordult elő velem. Az arcualati kézikönyv nagyon pontos, minden eshetőségre kiterjedő 40 oldalas nyomtatvány. Eurodesk projekt, így aztán gondoltam megnézem a többi államban miként valósították meg a honlapot az arculati kézikönyvből. Leszámítva talán az olaszokat és a britteket (na de ők meg már, ugye) senki le se szarta.

Vagy egyáltalán fel sem használták vagy úgy rajzolták  át az egészet ahogy azt elvileg nem szabad, a legszebb a szlovák honlap, ami a kapott sablont rontotta el. Igazi gyönyörűség volt átpörgetni ezt huszonvalahány oldalt.

Na de majd most jön a magyar és akkor lehet engem fikázni, hogy hol csesztem el. :

Az elmúlt napokban kétszer voltam egészségügyi intézményben, egyszer vért adni, egyszer meg üzemorvosi vizsgálaton. Mindenhol lázmérés, kézfertőtlenítés, kikérdezős lista. Ezek alapján hivatalosan nem vagyok beteg, legalábbis covid19-cel nem, de én azért ennyi ellenőrzés alapján még szimplán félek.

Kurva jó lenne valami gyorsteszt ilyen esetekre... hopsz, ja hogy létezik! Csak fizetős és 24000 forint. Na itt van az amikor felteszed a kérdést, hogy ugyan mire költi az állam a TB-t..